Bibliotek och arkiv

Biblioteket vid SKH finns på tre adresser och innehåller böcker, tidskrifter, databaser, film, musik, noter, och pjäs- och filmmanus. Här finns också myndighetens arkiv. På de här sidorna hittar du all information du behöver för att använda biblioteket, arkivet och deras resurser.
Kandidatstudenter från mimskådespeleri 2022 ligger huller och buller i biblioteket med varsina böcker i handen och läser.
Foto: Olof Halldin/SKH

BIBLIOTEKET HAR LEDIGT MELLAN 8/7 - 26/8

  • Söka

   Här hittar du bibliotekets katalog Fabula och den nationella bibliotekskatalogen LIBRIS. Stipendiedatabasen Global Grant, länkar till databaser och ämnesspecifika e-tidskrifter.
  • Medeltida handskrift från San Pedro-klostrets bibliotek i Barcelona om vad som hände om man inte lämnade tillbaka böckerna!

   Låna

   Studenter och personal – men också utomstående – får låna böcker på SKH:s bibliotek. På den här sidan hittar du information om lån och låneregler.
  • Kontakt och öppettider

   Här hittar du adresser, öppettider och information om de tre olika biblioteken som finns på SKH. Här finns också kontaktinformation till oss som jobbar på biblioteken. Vi har sommarledigt från 24 juni till 26 augusti.
  • Publicerad forskning och arbeten

   På den här sidan samlar vi länkar där du kan se uppsatser, avhandlingar, expositioner, forskningsfilmer, publikationer och annat från forskningen på SKH. Här finns också studentarbeten.
  • Studera på distans

   SKH ger flera utbildningar och kurser på distans. Här samlar vi information och resurser om hur vi på biblioteket kan agera stöd för dig som studerar på annan plats.
  • Läshinder

   För dig som har läshinder erbjuder biblioteket flera olika stödfunktioner. Här kan du läsa om talbokssystemet Legimus och talsyntesverktyget TorTalk.
  • Skriva och publicera

   När du ska skriva ett arbete eller publicera ditt arbete i DiVA, Research Catalogue eller SKH:s publikationsserie X Position finns tips och resurser här.
  • Mimgestaltning

   Mer om bibliotek och arkiv

   Här samlar vi verksamhetsplan, målbeskrivning samt berättar mer om de olika enheternas historia och hur deras samlingar kom att hamna här hos oss.
  • Arkivet

   Arkivet vid SKH innehåller samlingar av dokument och media från vår nuvarande verksamhet, men också historiskt från de skolor som slogs samman för att bilda SKH.
Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Din mejladress

Telefon växel: 08-49 400 000
Allmän information: info@uniarts.se
Utbildningsfrågor: studieinfo@uniarts.se
Frågor om vår forskarutbildning: phdpositions@uniarts.se