Låna

Studenter och personal – men också utomstående – får låna böcker på SKH:s bibliotek. På den här sidan hittar du information om lån och låneregler.
Medeltida handskrift från San Pedro-klostrets bibliotek i Barcelona om vad som hände om man inte lämnade tillbaka böckerna!

Biblioteket är öppet för alla som vill låna. Du som är student och personal kan låna alla tider som lokalerna är öppna. Du använder din nyckelnuddis för att komma in. Hur du praktiskt går till väga när du vill låna hjälper vi dig med på plats. Du som inte går på SKH är också välkommen att låna. Du behöver då kontakta oss i förväg på biblioteket@uniarts.se.

Lånetiden är en månad utom för kurslitteratur där lånetiden är en vecka. I SKH:s bibliotekskatalog Fabula kan du se vad vi har i biblioteket som även innehåller film- och pjäsmanus och en dvd-samling som du kan läsa eller titta i på plats. Du hittar även dem i Fabula.

Bilden ovan: En medeltida handskrift från San Pedro-klostrets bibliotek i Barcelona om vad som hände om man inte lämnade tillbaka böckerna!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Din mejladress

Telefon växel: 08-49 400 000
Allmän information: info@uniarts.se
Utbildningsfrågor: studieinfo@uniarts.se
Frågor om vår forskarutbildning: phdpositions@uniarts.se