Påbörja din ansökan i god tid! Vänta inte till sista ansökningsdag bara för att upptäcka att uppkopplingen till nätet krånglar eller att du har fel format på dina filer. Du kan inte efteranmäla dig om du missar sista ansökningsdag. Tänk på att din ansökan måste vara inne senast 23.59 (svensk tid).
Ansök till utbildningen via antagning.se
Du ansöker till utbildningen i två steg
1. Anmäl dig till utbildningen på antagning.se
Sista ansökningsdag: 15 oktober 2024
OBS! Välj "Våren 2025" om du söker efter utbildningen på antagning.se.
Styrk din behörighet till antagning.se
Kontrollera att dina meriter för att styrka din behörighet finns på antagning.se. Om dina meriter inte syns på ”Mina sidor”, så behöver du ladda upp styrkande dokumentation. Det gör du på antagning.se under Mina sidor/Meriter/Dokumentuppladdningar.
Sista dag att komplettera med behörighetsgivande meriter: 1 november 2024.
2. Lämna in arbetsprov via antagning.se under Mina sidor/Meriter/Dokumentuppladdningar (enligt instruktioner nedan).
Sista dag att lämna in arbetsprov via antagning.se: 15 oktober 2024
Viktiga datum för din ansökan
- Sista ansökningsdag: 15 oktober 2024
OBS! Välj "Våren 2025" om du söker efter utbildningen på antagning.se.
- Sista kompletteringsdag för behörighetsgivande meriter: 1 november 2024. Obs! SKH har ett tidigare datum än det generella som ligger på antagning.se.
- Sista dag att betala anmälningsavgift eller styrka avgiftsbefrielse: 1 november 2024 (se Anmälnings- och studieavgifter längre ner på denna sida).
- Antagningsbesked: Publiceras på Mina sidor på antagning.se 10 december 2024.
- Sista svarsdag till SKH: 16 december 2024.
Instruktioner för arbetsprov
Du behöver ladda upp följande arbetsprover via antagning.se för att delta i urvalet för den här utbildningen. Endast filer som laddats upp till aktuell antagningsomgång kan beaktas i urvalet.
Ett ansökningsbrev med styrkande meriter där du motiverar varför du vill gå kursen och beskriver dina kvalifikationer för kursen genom att svara på följande frågor. Maximum 1 A4 (ca 4000 tecken inklusive blanksteg). Använd pdf.
1) Hur relaterar kursens tema till din egen konstnärliga verksamhet och/eller konstpedagogiska erfarenheter?
2) Vilka förväntningar har du på kursen, vad hoppas du lära dig och kunna vidareutveckla?
3. Lista och beskriv tre konstnärliga och/eller konstpedagogiska meriter (från studier eller yrkesliv) som är relevanta för just denna kurs och ladda upp intyg som styrker dessa meriter. Du kan styrka med intyg från arbetsgivare eller andra som du har arbetat tillsammans med, program, recensioner eller liknande. Det är viktigt att det i intygen framgår vad du har gjort och i vilken omfattning.