Alumn

Välkommen till SKH:s alumnnätverk – ett nätverk för tidigare studenter till Stockholms konstnärliga högskola som även innefattar dig som har studerat på de tidigare skolorna Dans och Cirkushögskolan, Dramatiska institutet, Operahögskolan, Teaterhögskolan och Stockholms dramatiska högskola.

SKH:s alumnnätverk syftar till att stärka interaktionen mellan yrkesverksamma inom konstnärliga fälten med koppling till SKH. Genom gemensamma forum och möten är målet att bidra till ett ömsesidigt delande av erfarenheter där nya möjligheter kan uppstå och där vi tillsammans speglar och formar vad det innebär att vara ”alumn” (tidigare student) till Stockholms konstnärliga högskola.

Att vara medlem i nätverket är avgiftsfritt. Som registrerad medlem får du tillgång till alumn-relaterade nyheter och personliga inbjudningar till gemensamma träffar och seminarium. Du är då även varmt välkommen att bidra med önskemål och förslag till nätverkets innehåll och aktiviteter!

Anmäl dig här

För att registrera dig som alumn fyller du i det här formuläret. Glöm inte att ange inom vilket område du har studerat.

Varmt välkommen!

Evenemang

12 maj: LinkedIn som en möjliggörare inom konst och kultur

""

Tisdag 12 maj är det dags för vårt andra alumnevenemang, ett webbinarium med titeln LinkedIn som en möjliggörare inom konst och kultur – en föreläsning med karriärcoachen Heather Jacksic från Luleå tekniska universitet och Josette Bushell-Mingo, prefekt på institutionen för skådespeleri.

Läs mer om LinkedIn som en möjliggörare inom konst och kultur

Tidigare evenemang

28 april: Från Kalifat till Corona

Ett filmteam i arbete

Tisdag 28 april gick SKH:s alumnnätverks första evenemang av stapeln, ett webbinarium med titeln Från Kalifat till Corona. Webbinariet hade 114 unika besökare och vi fick lyssna till ett djuplodande och inspirerande samtal med några av nyckelpersonerna bakom SVT-serien, alla med koppling till SKH. De berättade om sina erfarenheter, lärdomar och processen kring succéserien som idag strömmar på Netflix världen över.

Webbinariet avslutades med en givande diskussions- och frågestund som bjöd på tankar om konstnärliga utbildningars roll för framtidens mediautbud, nya mediaformat som kan vänta i en post-corona tid, samt… många skratt! Tack till alla som deltog på webbinariet och varmt tack till våra alumner i som deltog i panelen. Lycka till i framtida projekt!

Läs mer om Från Kalifat till Corona

Alumnlogga_300x240.jpg