Söka till SKH

Välkommen att söka till SKH – en inspirerande och utmanande utbildningsmiljö där du skapar en stark grund för ditt konstnärliga yrkesliv.

På SKH utbildar vi morgondagens tongivande konstnärer och vi har en unik sammansättning av utbildningar inom olika konstformer. Som student erbjuds du spetsutbildning inom din konstform och en praktisk skicklighet förenat med gedigen bildning.

På SKH har vi både kurser och program inom cirkus, dans, danspedagogik, film och media, opera, scenkonst och skådespeleri. En del av våra utbildningar startar varje år, men många har antagning vartannat år.

Sök till en utbildning

Vill du söka en utbildning? Gå till vår utbildningssök under Hitta utbildning.

Utbildningskatalog

Beställ eller ladda ner Stockholms konstnärliga högskolas utbildningskatalog. I katalogen hittar du alla våra kandidatutbildningar inom cirkus, dans, danspedagogik, film och media, opera, scenkonst och skådespeleri.

Fyll i formuläret så skickar vi katalogen inom några arbetsdagar.

I katalogen presenterar vi våra treåriga kandidatutbildningar. Våra magister- och masterutbildningar och de fristående kurserna varierar från år till år. Information om dem hittar du under Hitta utbildning.

Fyll i formuläret här

Ladda ner katalogen i PDF-format