Inriktning Kostymdesign

På den här sidan ser du hur du söker till Kandidatprogrammet i scenkonst, inriktning kostymdesign. Läs igenom anvisningarna noga.

""

Inriktning Kostymdesign är en del av Kandidatprogrammet i scenkonst. Innan du gör din ansökan är det viktigt att du har läst informationen om hela programmet här

Du ansöker till programmet via antagning.se här

Urvalsdokumentation att lämna in via Varbi:

Obs! Läs instruktionerna hur du lämnar in urvalsprover via Varbi på programmets sida här och under fliken "så här söker du".

Se kvittot nedan och föreställ dig tre karaktärer utifrån det.

1. Gör tre associativa bilder av tre karaktärer, som du föreställer dig utifrån kvittot (en bild av varje karaktär). Använd valfria tekniker, såsom teckning, målning eller collage. Är det ett collage uppger du vilka bildkällor du använt och vilken teknik. (Laddas upp som en pdf-fil i varbi.)

2. Ta utgångspunkt i en av bilderna och gestalta en förändring, dvs beskriv i bild hur karaktären påverkas av t.ex. tid och/eller annan omständighet. Bilden får gärna visa karaktären i en miljö. Visa förändringen genom min.2 – max.4 bilder. (Bilderna laddas upp samlat som en pdf-fil i varbi.)

3. Ta utgångspunkt i uppgift 2 och skriv en karaktärsbeskrivning. Max 200 ord eller max 1,5 minut inspelat tal. (Laddas upp som pdf eller ljudfil i varbi.)

4. Välj en av de associativa bilderna och gör en skiss av kostymen som karaktären har på sig inkl. en beskrivning i text av materialval. (Laddas upp som en pdf-fil i varbi.)

Skulle du ha problem med att ladda upp filerna, hör av dig till teknisk support i Varbi. E-post: support@varbi.com
Telefon: 0520-58 00 50 (helgfria vardagar 08.30–12.00 och 13.00–16.30).

Ett kvitto från ICA