ALLIANCES & COMMONALITIES 2020

Välkommen till vår andra konstnärliga forskningskonferens Alliances and Commonalities 2020, som hålls den 22-24 Oktober 2020 på Stockholms konstnärliga högskola. Utlysningen för att medverka som presentatör på konferensen stängde den 15 november och Stockholms konstnärliga högskola har mottagit 183 förslag på presentationer.

Image_Alliances and Commonalities 2020_Photo_Ellen Roed_1100x620px.jpg

Stockholms konstnärliga högskola har mottagit 183 förslag på presentationer. Förslagen kom från fem kontinenter och från konstnärer/forskare som arbetar inom olika discipliner och format.

-Vi är glada över att ha fått så många förslag! Som helhet återspeglar de ett brett spektrum av konstnärliga, politiska och kulturella frågor inom den övergripande ramen för konstnärlig forskning. Det finns ett antal förslag från konstnärer som presenterade på Alliances and Commonalities 2018, men de allra flesta ansöker för första gången. Vi ser fram emot att träffa konstnärer/forskare som kommer att delta för första gången och välkomna de som kommer att återvända som presentatörer eller deltagare, säger Juliette Mapp, professor i koreografi för profilområdet koncept och komposition.

De sökande kommer att kontaktas i februari 2020 efter att profilprofessorerna och vicerektor för forskning har granskat alla förslag.
-Vi ser fram emot att tillkännage presentatörerna för Alliances and Commonalities 2020 under de kommande månaderna, säger Juliette Mapp. 

- Datum för anmälan till konferensen kommer i juni.  

Mer information om konferensen hittar du på konferensens engelska webbsida: Alliances & Commonalities 2020

Prenumerera på konferensens nyhetsbrev: Alliances & Commonalities nyhetsbrev