Information
 

Tack alla som kom på SKH:s öppna hus!

2019-12-11

SKH hade öppet hus 10 december på DOCH Dans och Cirkushögskolan, Operahögskolan och StDH och vi är glada att så många kom.

Ni var många som hälsade på i våra lokaler under Öppet hus och fick veta mer om våra utbildningar, se studentpresentationer, vara med på öppna lektioner och andra evenemang som institutionerna bjöd på. Hoppas ni blev inspirerade och att besöket motsvarade era förväntningar!

 

Joakim Karlsson Bäckmark OHS.jpg
 
Joakim Karlsson Bäckmark besökte Operahögskolan

Joakim kom i kontakt med opera när han, för bara några år sedan, gick till en sångpedagog. Innan dess sjöng han i rockband och utbildade sig på musiklinje på folkhögskola. Nu går han på Kulturamas Operastudio och funderar på att söka till kandidatprogrammet i operasång.

thomas bärlin OHS.jpg

Thomas Bärlin besökte Operahögskolan

Thomas är ordförande och en av alla entusiastiska medlemmar i Operahögskolans vänförening. Vänföreningen är med och stödjer operastudenterna från utbildningsstart fram till examen och de är en trogen publik på uppspel, redovisningar och Öppet hus. Vänföreningen kommer du i kontakt med via mejl till styrelsen@ohv.one

Kamar Muñoz DOCH.jpg
 
Kamar Muñoz besökte DOCH

Kamar är utbildad till dansare på kandidatnivå i Chile och kände till oss innan hon bosatte sig i Sverige. Nu funderar hon på att ansöka till masterprogrammet i koreografi. Hon är väldigt imponerad av kvaliteten på utbildningarna och hela skolan.

izzla och miriam 1 stdh.jpg
 
Izzla Alkhali och Miriam Shokro besökte StDH

Miriam brinner för skådespeleri och har redan hunnit medverka i en tv-serie. Hon går sista året på Rönninge gymnasium och hörde om öppna huset när hon besökte Saco studentmässa. Nu funderar hon på att söka till kandidatprogrammet i skådespeleri som startar höstterminen 2020.
 
Izlla går sista året på gymnasiet och vill gärna arbeta som volontär efter studenten, men hon är också nyfiken på teater och skådespeleri och vad ett yrke inom scenkonst kan innebära. Därför bestämde hon sig för att besöka Öppet hus och ta reda på mer.