Information
 

Examensredovisningar våren 2021

2021-05-10

Det sjuder av aktivitet på SKH nu när framtidens konstnärer inom dans, film, opera, scenkonst och skådespeleri ska lämna studentlivet för att kliva ut i en professionell värld.

Varsågoda – här kommer framtidens konstnärer!

Våra examensstudenter och deras respektive utbildningar:

Nyfiken på examensföreställningar, expositioner och andra examensredovisningar?

Du hittar alla offentliga redovisningar i kalendariet på vår webbplats. På grund av coronapandemin kan ändringar göras i sista stund, men här får du en översikt över vårens examensredovisningar:

Utforskningar av samtida scenkonst – Scenkonst master 17 maj

Presentationsveckor – Nya performativa praktiker master 17-28 maj

Make love not war – Opera kandidat och magister 22-23 maj

Transformance – Samtida dansdidaktik master 26-28 maj

Adjö! – Danspedagogik kandidat och ämneslärarprogrammet i dans 28-29 maj

Tira Kuna – Dans kandidat 1-5 juni

FilmEx2021 – Film och media kandidat och filmmusikkomposition master, endast för filmbranschen 3 juni

Änglar i AmerikaSkådespeleri kandidat 15 maj, digital premiär 7 juni

Studier under coronan…

Studierna under coronapandemin har naturligtvis påverkats av risken för smittspridning och medföljande restriktioner, precis som allt annat i samhället. Trots det har undervisningen kunnat genomföras tack vare innovativa lösningar som samtliga på SKH bidragit till. Det har dock legat en utmaning i att inte kunna visa upp för en fysisk publik – att inte få den möjlighet till interaktivitet som det mänskliga mötet kan erbjuda. Att mycket sker digitalt färgar inte bara upplevelsen för studenterna och publiken, många studenter känner också oro för att det kan ha en negativ inverkan på chanser till jobb efter examen.

Vi känner ändå på oss att suget efter kulturella upplevelser är oerhört stort och hoppas att så många som möjligt vill ta del av examensstudenternas publika redovisningar. Genom ett enkelt klick på en länk på vår webbplats kan du stilla din hunger något. Välkommen!