21 januari

Välkommen till forskningsveckans fjärde dag: fredag 21 januari 2022. För att närvara vid en presentation klickar du på länken och registrerar dig med namn och e-postadress strax innan start, därefter kopplas du automatiskt in i Zoom.

Översikt

11.20 Mette Edvardsen, Chrysa Parkinson Boksläpp av Afternoon Editions, no. 2 (Registreringslänk) (OBS! Zoomlänken är från kl. 11.00, inläppet sker kl. 11.20)

12.00 Lunchpaus

13.00 Etik och konst, etik och konstnärlig forskning, seminarium (Registreringslänk)

 

Detaljerat schema

11.20 Mette Edvardsen, Chrysa Parkinson Boksläpp av Afternoon Editions, no. 2

Länk till registrering och till Zoomsändningen ( (OBS! Zoomlänken är från kl. 11.00, inläppet sker kl. 11.20)

Språk: Engelska

Välkommen att tillsammans med Mette Edvardsen och Chrysa Parkinson följa boksläppet av Afternoon Editions no. 2: text och teckningar av Chrysa Parkinson, med titeln Weaknesses. Mellan januari och mars 2019 visades Time has fallen asleep in the afternoon sunshine som soloutställning på Index i Stockholm. Samtidigt bjöds Chrysa Parkinson in som gästförfattare för Afternoon Editions. Weaknesses är ett språng i minnet.

Afternoon Editions är en serie beställningsverk som utgår från projektet Time has fallen asleep in the afternoon sunshine. De publiceras i ett häftat och lättproducerat format. Afternoon Editions har som uppgift att dela med sig av innehåll i olika former, med kopplingar till böcker, minnen, läsning, skrivande och förlagsverksamhet. De handlar om att cirkulera och utbyta idéer.

 

12.00 Lunchpaus

 

13.00 Etik och konst, etik och konstnärlig forskning, seminarium

Länk till registrering och till Zoomsändningen

Språk: Engelska

Guillermo Valerdi Chalate, Ellen Røed, Caroline Jinde, Ester Martin Bergsmark, Hans Knut Sveen och Johannes Maria Schmit i dialog med Frank Bock. Modererat av John-Paul Zaccarini.