Ett collage med de två talarnas porträttfoton
Information
 

Webbinarium: LinkedIn som en möjliggörare inom konst och kultur

Välkommen till en föreläsning med karriärcoachen Heather Jacksic från Luleå tekniska universitet och Josette Bushell-Mingo, prefekt på institutionen för skådespeleri.

Webbinariet är öppet för studenter, personal, forskare och alumner till Stockholms konstnärliga högskola (dit räknas även studenter som gått på Dans och Cirkushögskolan, Dramatiska institutet, Operahögskolan, Teaterhögskolan och Stockholms dramatiska högskola).

Hur kan man lyfta fram talang och konstnärligt skapande på virtuella plattformar? Vad kan verktyget LinkedIn bidra med för att skapa möjligheter och nätverksbyggande inom kulturella och kreativa yrken?

Välkommen till en föreläsning med karriärcoachen Heather Jacksic från Luleå tekniska universitet, som kommer att guida oss genom LinkedIn och visa hur aktörer inom kultursektorn, såväl individer som organisationer, kan arbeta med plattformen LinkedIn.

Introduktionstalar gör SKH:s prefekt för Skådespeleri, Josette Bushell-Mingo, som kommer att berätta om sin erfarenhet av att granska konstnärliga arbetsprov online.

Moderator: Osiel Ibáñez, Stockholms konstnärliga högskola.

Föranmälan krävs. Anmäl dig här för att få en länk till webbinariet

Mer om webbinariet

Webbinariet är på engelska, sker i zooms ”large meeting”-format och det finns möjlighet att ställa frågor. Webbinariet är gratis.

Förberedelse: Skapa gärna en LinkedIn-profil om du inte redan har en. Heathers presentation kommer att vara på ”medel”-nivå. Att skapa en profil är gratis och du kan gärna koppla dig till ”Stockholms konstnärliga högskola”.

Här skapar du en LinkedIn-profil

Arrangerar gör SKH:s alumnnätverk som omfattar tidigare studenter till Stockholms konstnärliga högskola. Dit räknas även studenter som gått på Dans och Cirkushögskolan, Dramatiska institutet, Operahögskolan, Teaterhögskolan och Stockholms dramatiska högskola.

Bli medlem i SKH:s alumnnätverk

Om du är alumn till SKH kan du fylla i det här webbformuläret och på så sätt bli medlem i SKH:s almunnnätverk. Som registrerad medlem får du tillgång till alumn-relaterade nyheter och personliga inbjudningar till gemensamma träffar och seminarium.