Ett collage med porträttfoton
Information
 

Webbinarium: Från Kalifat till Corona

Välkommen till ett samtal med SKH-alumner från SVT-serien Kalifat.

Webbinariet är öppet för studenter, personal, forskare och alumner till Stockholms konstnärliga högskola (dit räknas även studenter som gått på Dans och Cirkushögskolan, Dramatiska institutet, Operahögskolan, Teaterhögskolan och Stockholms dramatiska högskola).

Hur arbetar man konstnärligt med att omsätta samhällsaktuella ämnen till fiktion? Hur påverkan corona-pandemin kommande kulturproduktion, och vad tror vi väntar i en post-corona tid?

Med utgångspunkt i deras medverkan i SVT-serien Kalifat samtalar vi med följande alumner om ovanstående frågor och deras respektive erfarenheter:

Anna Croneman, dramachef, SVT
Goran Kapetanovic, filmregissör
Jonas Alarik, filmfotograf
Malin Lindström, filmklippare
Amed Bozan, skådespelare

Moderator: Osiel Ibáñez, Stockholms konstnärliga högskola
Rektor Paula Crabtree hälsar välkommen och det kommer att finnas tid för frågor.

Anmäl dig här för att få en länk till webbinariet

En filminspelning pågår

Mer om webbinariet

Arrangerar gör SKH:s alumnnätverk som omfattar tidigare studenter till Stockholms konstnärliga högskola. Dit räknas även studenter som gått på Dans och Cirkushögskolan, Dramatiska institutet, Operahögskolan, Teaterhögskolan och Stockholms dramatiska högskola.

Temat för webbinariet tar sin utgångspunkt i en dramaproduktion för film, men notera att träffen är öppen för alumner från alla ovannämnda högskolor.

Bli medlem i SKH:s alumnnätverk

Om du är alumn till SKH kan du fylla i det här webbformuläret och på så sätt bli medlem i SKH:s almunnnätverk. Som registrerad medlem får du tillgång till alumn-relaterade nyheter och personliga inbjudningar till gemensamma träffar och seminarium.