Folk och Kultur
Information

Att göra, att delta med profilprofessorn Becky Hilton

Samtalsworkshop med Becky Hilton under det kulturpolitiska konventet Folk och Kultur.

Rebecka "Becky" Hilton, Profilprofessor i plats, händelse, deltagande, håller i fyra samtalsworkshop om samtiden. Varje samtal pågår under 30 minuter (max sju deltagare per gång).

Samtalen sker på engelska.

Onsdag 6 februari
Kl. 14.00–14.30, 15.00–15.30,
16.00–16.30
Torsdag 7 februari
Kl. 12.15–12.45

Läs mer om programpunkten.

Folk och Kultur, ett nytt kulturpolitiskt konvent och en tribun för konst och kultur i hela Sverige, pågår mellan 6–9 februari 2019. Stockholms konstnärliga högskola deltar med två programpunkter.

Folk och Kultur

Folk och Kultur är en plattform för inspiration, upplevelser och lärande där innehållet skapas i samverkan med inbjudna aktörer och representanter från hela kulturlivet, politiken, statliga myndigheter, organisationer, akademin och landets 21 regioner. En mötesplats för diskussion och nytänkande som sätter fokus på konsten och kulturens roll som motor och nav i ett hållbart och inkluderande samhälle.

Förutom spännande samtal, debatter och seminarier, kommer Folk och Kultur presentera ett digert program av professionella konstnärliga föreställningar och upplevelser. Som deltagare och publik under konventet kommer du kunna ta del av ett brett konst- och kulturutbud från hela Sverige.

Läs mer om Folk och Kultur

Anmäl dig här