Information
 
DOCH

WORK x 18 - Oh Baby it's a wild work

Den 25 och 26 februari visar förstaårsstudenterna vid Kandidatprogrammet i dans sina soloarbeten

Dans kan vara exkluderande och inkluderande och rodnande och skamligt och festligt och målande och upplösande och förenande och smygtittande och fusk och inte fusk och att vara otrevlig och att hävda och sexiga rörelser och att gå bakåt och att synas och inte att synas och att sjunga och röra sig samtidigt och att posera och visa bilder och kärlek och förväntningar och coola gröna lampor och karaktärer och föremål och

Kom och se soloverk av förstaårsstudenterna vid Kandidatprogrammet i dans! Det kommer att bli vilda verk, hjärtan, performativa föreställningar, fika och en speciell Grande Finale.

Medverkande studenter

Alexander Talts
Anna Skorpen
Anna-Maria Ertl
Aurore D'audiffret
Corinne Mustonen
Danilo Cezar Nascimento Alexandre
Eza Amin
Inez Borgenback
Jennie Bergsli
Julia Nylander
Klara Sjöblom
Klara Utke Acs
Miranda Wallmon
Molly Engblom
Morgane Nicol
Onni Roope-Rasmus Tirronen
Shiraz Amar
Sonja-Riitta Laine

► facebookeventet

Soloarbetena är en del i vårens kurser där studenterna möter olika metoder för att arbeta med koreografi och performativitet, såväl teoretiskt som praktiskt. I kurserna möter studenterna Josefine Wikström, Pavle Heidler, Tove Salmgren, Tilman O'Donnell, Halla Olafsdottir, Sandra Noeth, Tom Tlalim, Fadi Alabdalla, Johanna Skobe och Latifa Laâbissi.

I soloarbetet, som främst varit ett självständigt arbete, har studenterna mött Tove Salmgren och Halla Olafsdottir, i workshops och handledning.

Hela programmet kommer att publiceras här i mitten av februari.