Information
 
DOCH

FÖRSTA5AN & Close 2 Arts

Varmt välkommen till lunchföreställning på DOCHs scen den 1:a juni kl 12.15

FÖRSTA5AN & Close 2 Arts är två föreställningar skapade och koreograferade av studenterna vid Ämneslärarprogrammet i dans och Kandidatprogrammet i danspedagogik som nu avslutar sina fem respektive tre år på DOCH.

FÖRSTA5AN

VI SKRIVER HISTORIA!! EFTER FEM ÅRS STUDIER KAN VI SNART TITULERA OSS SOM DE FÖRSTA YRKESUTBILDADE ÄMNESLÄRARNA I DANS FRÅN DOCH!! Detta vill vi fira genom en sista dans, med oss och av oss. Välkommen till vår föreställning "FÖRSTA5AN".

På scen: Elin Kinell, Petra Nilsson, Matilda Olofsson, Moa Bobäck, Thea Burlin, Isabell Johansson

VI SES! ♥
/Ämneslärarprogrammet i dans, åk 5


Close 2 Arts

Nu tar vi street- och folkdanspedagoger examen och med det är det dags att säga hej då till DOCH och kliva ut i det som kallas verkligheten! Vi har dansat, svettats, härjat, skrattat och slitit vårt hår tillsammans under 3 år. Nu vill vi dela med oss av vårt verk till er i en fantastisk show!

Skapare och medverkande är: Anna-Karin Åberg, Cassandra Bjerge, Marian Lindgren, Sebastian Björkman, Mari Raudsepp, Zandra Lindmark, Henna Räsäsnen, Julia Nurmio, Viktor Oskarsson, Amanda Östling, Sara Lindström, Johanna Frithiofsson, Matilda Lindberg, Jenny Svedvall