Information
 

Carolina Jindes 80 %-seminarium

Carolina Jinde håller sitt 80 %-seminarium: EN-HEARING Sonic state(s) and applied listening strategies online den 4 september. Carolina är doktorand i film och media.

Carolina Jindes doktorandprojekt Rösten och perceptionen av berättelsen undersöker ljudstudion som verktyg, plats och tillstånd inom ramen för film- och medieproduktion. Genom att aktivera begreppet en-hearing och därigenom synliggöra lyssnandets kreativa potential, undersöker projektet praktiska såväl som affektiva metoder för att bjuda in ljudkreativt arbete i processen, från idé till färdigt verk.

Seminariet fokuserar särskilt på att identifiera metoder som kan tillgängliggöra kreativa och tekniska kompetenser inom det ljudtekniska fältet och föreslår en-hearing som en kreativ katalysator med potential att omforma arbetsflödet inom film- och medieproduktion. Seminariet upplevs bäst med hörlurar. 

Medverkande: Carolina Jinde
Opponent: Trond Lossius

Carolina Jindes doktorandprojekt: Rösten och perceptionen av berättelsen

*Information om din bokning!

  • De som bokat plats innan kl. 13:00 den 3/9 kommer att få ett mejl med information om seminariet samt en länk under eftermiddagen den 3/9.
  • De som bokar plats efter kl. 13:00 den 3/9 kommer få detta mejl den 4/9 på morgonen.